Η Ομάδα

Λεοντής Μαχαιράς
ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ // ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Ο Λεοντής Μαχαιράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να πειραματίζεται με το ραδιόφωνο. Στον χώρο του ραδιοφώνου μπήκε δυναμικά στις 17 Δεκεμβρίου 2013 δημιουργώντας τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ''Ο Κόσμος της Μουσικής'' που ολοκλήρωσε την πορεία του τον Αύγουστο του 2018. Ασχολείται τα τελευταία έξι χρόνια με την δημοσιογραφία και την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών. Για ενάμιση χρόνο εργαζόταν στο ειδησεογραφικό portal ''wepost.gr'' (πρώην thousandnews). Από τον Φεβρουάριο του 2019, βρίσκεται στο thesspress.gr στην ροή ειδήσεων. Σήμερα γράφει για το ''mikrofwno.gr'' στις κατηγορίες αφιερώματα, τηλεόραση και συνεντεύξεις. Ασχολήθηκε με το ''European School Radio'' και αποτέλεσε διαχειριστής πολλών εκπομπών (Social Media) - (τηλεόραση - ραδιόφωνο). Είναι ένας εκ των δύο ιδρυτών του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ''SKG WebRadio'' και σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας - Συντακτών & Ρεπόρτερ στο ''ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης''. Αυτή την στιγμή ραδιοφωνικά, ο Λεοντής Μαχαιράς παρουσιάζει δύο φορές την εβδομάδα την εκπομπή ''SKG LIVE'' στον ''SKG WebRadio'' και μια φορά την εβδομάδα την εκπομπή ''Life is Music'' στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μαζί με την Ρεβέκκα Τουχτίδου.

Εθελοντικά ασχολείται με τις πρώτες βοήθειες στην Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών με πιστοποίηση γνώσεων BLS.

FacebookInstagramEmail
Σάββας Μαντζουρανίδης
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ // ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ

Ο Σάββας Μαντζουρανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης στις 18 Μαρτίου. Είναι σπουδαστής Πληροφορικής με βλέψεις να αποφοιτήσει και να εργαστεί σαν Προγραμματιστής. Από μικρός είχε την τάση να ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γεγονός το οποιό τον έβαλε από νωρίς στον κόσμο της πληροφορικής. Από το 2013 μαζί με τον Λεοντή Μαχαιρά και πολλούς άλλους φίλους, ασχολείται και με το ραδιόφωνο καθώς εξασκεί το χόμπι του τόσο στον προγραμματισμό και την ηλεκτρονική εγκατάσταση του σταθμού, όσο και στις live ραδιοφωνικές εκπομπές. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο ίδιος δημιουργεί και διαχειρίζεται τις ιστοσελίδες του σταθμού εξασκώντας παράλληλα τις γνώσεις του. 

WebsiteInstagramEmail
Ρεβέκκα Τουχτίδου
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ // ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Η Ρεβέκκα Τουχτίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με το ραδιόφωνο τα τελευταία δύο χρόνια. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή "Ο Κόσμος της Μουσικής" μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Συμπαρουσιάζει δύο εκπομπές, η πρώτη είναι η εκπομπή "Life is Music" στο ραδιόφωνο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης μαζί με τον Λεοντή Μαχαιρά. Η δεύτερη εκπομπή είναι στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "SKG WebRadio". Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας-Συντακτών & Ρεπόρτερ στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Επίσης, έχει ασχοληθεί με το θέατρο σε εθελοντική ομάδα καθώς και με τη μουσική.

FacebookInstagramEmail
Πλάτων Βασάτης
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ // ΗΘΟΠΟΙΟΣ - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Ο Πλάτων Βασάτης γεννήθηκε στις 28/04/1993. Συνειδητοποίησε από μικρή ηλικία το πάθος του για το θέατρο και την υποκριτική. Σπούδασε στο ινστιτούτο τεχνών της Βαρκελώνης και ύστερα από την αποφοίτηση του εντάχθηκε στην αγγλική θεατρική ομάδα ΙPA PRODUCTIONS, όπου και έκανε εμφανίσεις σε παραστάσεις για έναν χρόνο. Η αγάπη που έχει για την Ελλάδα, τον ανάγκασε να γυρίσει πίσω και πλέον σπουδάζει σκηνοθεσία και παράλληλα ασχολείται με διάφορα project οn camera, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Η αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι, τον έκανε να δημιουργήσει κανάλι στο youtube, όπου κάνει cover γνωστών καλλιτεχνών και αναλαμβάνει την επιμέλεια της σκηνοθεσίας, της παράγωγης και του μοντάζ. Επίσης, το πάθος του για επικοινωνία με τον κόσμο, τη μουσική και τον κινηματογράφο, τον έκανε να μπει στο χώρο του ραδιοφώνου.
FacebookInstagramEmail
Μίνως Πολύζος
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ // ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Ο Μίνως Πολύζος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Μαΐου το 2000 . Η μητέρα του έχει καταγωγή από τον Καναδά και ο πατέρας του από την Άρτα . Έχει άλλα δύο αδέρφια με τα οποία είναι τρίδυμα. Από μικρός δεν δήλωνε με τι στόχευε να ασχοληθεί όταν μεγαλώσει, διότι πιστεύει πως υπάρχουν πολλές πτυχές στην ζωή. Σήμερα σπουδάζει στη Σίνδο στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορική και στοχεύει να γίνει επιτυχημένος επαγγελματίας στον τομέα της πληροφορικής. Παράλληλα, ασχολείται με το διαδικτυακό ραδιόφωνο στο σταθμό SKG Web Radio. Συνήθως στον ελεύθερο του χρόνο βγαίνει βόλτες με την παρέα του και τα σαββατοκύριακα αφιερώνει χρόνο με τα κατοικίδια του που βρίσκονται στο εξοχικό του.

FacebookInstagramEmail
Εύη Κούρτη
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ // ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

Η Εύη Κούρτη είναι γεννημένη το 1999. Σπουδάζει Αρχαιολογία, είναι σινεφίλ και μουσόφιλη. Παράλληλα ασχολείται με τον ιντερνετικό ραδιόφωνο στο σταθμό SKG Web Radio. Η ίδια δηλώνει: "Δυσκολεύομαι να μιλάω για μένα, αλλά όλα τα άλλα τα έχω υπερβολικά εύκολα.".

FacebookInstagramEmail
Δημήτρης Τσαπαλίρας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ // SOCIAL MEDIA MANAGER

Ο Δημήτρης Τσαπαλίρας είναι 43 ετών και ασχολείται με τα Social Media. Είναι υπεύθυνος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλών καλλιτεχνών και ταυτόχρονα ασχολείται με τον ιντερνετικό ραδιόφωνο στο σταθμό SKG Web Radio.

FacebookInstagramTwitter
Ελένη Ηλιοστάλακτη Μαμάση
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ // ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η Ελένη Ηλιοστάλακτη Μαμάση γεννήθηκε το 2000. Σήμερα, σπουδάζει στη Σίνδο στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. Ασχολείται εθελοντικά με το ιντερνετικό ραδιόφωνο στο σταθμό SKG Web Radio. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να παίζει βιολί, να κάνει γυμναστική καθώς και να βγαίνει βόλτα με την παρέα της.

FacebookInstagramEmail
Top