Η Ομάδα

Λεοντής Μαχαιράς
ΙΔΡΥΤΗΣ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ // ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟς ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Ο Λεοντής Μαχαιράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να πειραματίζεται με το ραδιόφωνο. Στον χώρο του ραδιοφώνου μπήκε δυναμικά στις 17 Δεκεμβρίου 2013 δημιουργώντας τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ''Ο Κόσμος της Μουσικής'' που ολοκλήρωσε την πορεία του τον Αύγουστο του 2018. Ασχολείται τα τελευταία έξι χρόνια με την δημοσιογραφία και την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών. Για ενάμιση χρόνο εργαζόταν στο ειδησεογραφικό portal ''wepost.gr'' (πρώην thousandnews). Από τον Φεβρουάριο του 2019, βρίσκεται στο thesspress.gr στην ροή ειδήσεων. Σήμερα γράφει για το ''mikrofwno.gr'' στις κατηγορίες αφιερώματα, τηλεόραση και συνεντεύξεις. Ασχολήθηκε με το ''European School Radio'' και αποτέλεσε διαχειριστής πολλών εκπομπών (Social Media) - (τηλεόραση - ραδιόφωνο). Είναι ένας εκ των δύο ιδρυτών του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ''SKG WebRadio'' και σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας - Συντακτών & Ρεπόρτερ στο ''ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης''. Αυτή την στιγμή ραδιοφωνικά, ο Λεοντής Μαχαιράς παρουσιάζει δύο φορές την εβδομάδα την εκπομπή ''SKG LIVE'' στον ''SKG WebRadio'' και μια φορά την εβδομάδα την εκπομπή ''Life is Music'' στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μαζί με την Ρεβέκκα Τουχτίδου.

Εθελοντικά ασχολείται με τις πρώτες βοήθειες στην Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών με πιστοποίηση γνώσεων BLS.

FacebookInstagramEmail
Σάββας Μαντζουρανίδης
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ // ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ

Ο Σάββας Μαντζουρανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης στις 18 Μαρτίου. Είναι σπουδαστής Πληροφορικής με βλέψεις να αποφοιτήσει και να εργαστεί σαν Προγραμματιστής. Από μικρός είχε την τάση να ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γεγονός το οποιό τον έβαλε από νωρίς στον κόσμο της πληροφορικής. Από το 2013 μαζί με τον Λεοντή Μαχαιρά και πολλούς άλλους φίλους, ασχολείται και με το ραδιόφωνο καθώς εξασκεί το χόμπι του τόσο στον προγραμματισμό και την ηλεκτρονική εγκατάσταση του σταθμού, όσο και στις live ραδιοφωνικές εκπομπές. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο ίδιος δημιουργεί και διαχειρίζεται τις ιστοσελίδες του σταθμού εξασκώντας παράλληλα τις γνώσεις του. 

WebsiteInstagramEmail
Ρεβέκκα Τουχτίδου
ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ // ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Η Ρεβέκκα Τουχτίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με το ραδιόφωνο τα τελευταία δύο χρόνια. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή "Ο Κόσμος της Μουσικής" μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Συμπαρουσιάζει δύο εκπομπές, η πρώτη είναι η εκπομπή "Life is Music" στο ραδιόφωνο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης μαζί με τον Λεοντή Μαχαιρά. Η δεύτερη εκπομπή είναι στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "SKG WebRadio". Σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας-Συντακτών & Ρεπόρτερ στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Επίσης, έχει ασχοληθεί με το θέατρο σε εθελοντική ομάδα καθώς και με τη μουσική.

FacebookInstagramEmail
Μυρτώ Τούλα
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ SOCIAL MEDIA // ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Η Μυρτώ Τούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει δημοσιογραφία και εργάζεται τα τελευταία δυο χρόνια σε διάφορα φεστιβάλ της πόλης ως social media manager. Κόλλησε το ''μικρόβιο'' της δημοσιογραφίας σχετικά νωρίς αφού μεγάλωσε μέσα σε δημοσιογραφική οικογένεια. Γράφει διάφορα άρθρα πολιτιστικού κυρίως περιεχομένου στο Parallaximag, αγαπά πολύ το ραδιόφωνο και είναι επίσης μία από τους διοργανωτές του Take Your Space. Στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει βιβλία και περιπλανιέται στο κέντρο της πόλης. Αγαπά τον εθελοντισμό. Είναι μέλος αυτής της ομάδας γιατί θέλει να περάσει τον δικό της τρόπο σκέψης μέσα από το SKG Web Radio και τα Social Media.
FacebookInstagramEmail
Top